Alpenkräuter krema

RSD 1,500.00

  • Emulzija je na bazi alpskih trava, mentola, kamfora, aloje, borovih iglica
  • Za sve vrste bolova i otoka
  • Krema je u koncentrovanom stanju i nanosi se vrlo malo, jedna kap – kao zrno graška. Deluje već nakon 10-15 min.
  • Odlična je za osobe koje imaju bronhitis ili astmu, razne vrste istegnuća, reumatske bolesti, bolovi duž kičme, sinusa, migrena (glavobolje), otoka zglobova šake, laktova, kolena, kod kukova, zubobolja, upale mišića(fibrozitis)
  • Prilikom otvaranja kremu čuvati na hladnom mestu, jer je bez konzervanasa i potpuno je prirodna
Шифра производа: 301 Категорије: , Product ID: 1637

Опис

Emulzija od alpskih trava, mentola, kamfora, aloje, borovih iglica, namenjena za sve vrste bolova i otoka. Prvi put proizvedena pre 70 godina za potrebe Nemačkog olimpijskog tima i proizvodi i dan danas. Krema je u koncentrovanom stanju i nanosi se vrlo malo, jedna kap – kao zrno graška. Nanesite je na bolno mesto i masirajte dok se krema ne apsorbuje. Videćete, lako se upija, deluje već nakon 10-15 min.
Odlična je za osobe koje imaju bronhitis ili astmu, ako Vas uhvati promaja ili nezgodno nagazite članak, pa se iskrene ili otekne, ako istegnete tetive ili ligamente. Odlična je za sve reumatske bolesti, kao što su spondiloza (ukočenost vrata), bolovi duž kičme, sinusa, migrena (glavobolje), otoka zglobova šake, laktova, kolena, kod kukova, zubobolja, upale mišića(fibrozitis). Kreme traje i po godinu dana, prilikom otvaranja kremu čuvati na hladnom mestu, jer je bez konzervanasa i potpuno je prirodna. Ne zadržava se na koži nego pecka, hladi I prodire dublje do kosti, mišića i zglobova.

obavestenje shopito