HC Bioprotektor

  • Bioprotektor proizvodi pružaju efikasnu zaštitu od prekomerne izloženosti svim vrstama nejonizujućih elektromagnetnih zračenja
  • znatno smanjuju i čak eliminišu fizičke i psihomentalne poremećaje uzrokovane prekomernom izloženosti elektromagnetnim zračenjima
  • Omogućuju neometani protok bioenergije kroz celo telo i imaju pozitivan uticaj na njegovu revitalizaciju i regeneraciju.
  • Ima neograničen rok trajanja, nema štetnih nuspojava, i dokazano neće ometati rad vašeg telefona niti slabiti bateriju
Šifra: 310 Kategorije: , Product ID: 1663

Opis

Zaštita od EMZ

HC Bioprotektor proizvodi pružaju efikasnu zaštitu od prekomerne izloženosti svim vrstama nejonizujućih elektromagnetnih zračenja, tako što uravnotežuju deformisano elektromagnetno polje okruženja u kojem boravimo i harmonizuju biopolje ljudskog tela. HC Bioprotektor proizvodi znatno smanjuju i čak eliminišu fizičke i psihomentalne poremećaje uzrokovane prekomernom izloženosti elektromagnetnim zračenjima. Omogućuju neometani protok bioenergije kroz celo telo i imaju pozitivan uticaj na njegovu revitalizaciju i regeneraciju.

  1. HC Prostorni Bioprotektor

HC Prostorni Bioprotector pruža zaštitu od prekomerne izloženosti elektromagnetnim zračenjima u okviru doma ili kancelarije. Postavite prostorni HC Bioprotector u originalnom pakovanju ispod kreveta gde spavate, kauča gde se odmarate ili gledate TV, stola za kojim radite, u automobil, ili bilo gde gde provodite duže vremena.

S obzirom da je prenosiv, možete ga poneti sa sobom na putovanje ili godišnji odmor. Ako vežbate, radite aerobik ili pilates, meditirate ili radite jogu, izvadite prostorni HC Bioprotector iz kutije i stavite ga ispod prostirke, bez skidanja zaštitnog omotača. Pruža zaštitu u prečniku od najmanje 7 metara.

  1. HC Lični bioprotektor

Naučno dokazano, lični HC Bioprotector pruža efikasnu zaštitu od svih oblika nejonizujućeg elektromagnetnog zračenja, tako što uravnotežeuje deformisano elektromagnetsko polje i usklađuje biopolje ljudskog tela i okoline.

Proizvod nema štetnih nuspojava i ima neograničen rok trajanja. Nosite ga sa sobom gde god da idete, u džepu, torbi, novčaniku. Nemojte vaditi iz originalne ambalaže. Pruža zaštitu u prečniku od najmanje 1,5 metara.

  1. HC Bioprotektor za mobilne telefone

Mobilni telefon je izvor elektromagnetnog zračenja koji je sigurno u najširoj upotrebi. Primenom HC Bioprotectora mobilni telefon postaje proizvod koji harmonizuje naše biopolje i sprečava da zračenje mobilnog telefona u sadejstvu sa drugim elektromagnetnim talasima deformiše elektromagnetno polje.

 

Ima neograničen rok trajanja, nema štetnih nuspojava, i dokazano neće ometati rad vašeg telefona niti slabiti bateriju. Za upotrebu, izvadite proizvod iz originalne ambalaže, odlepite nalepnicu i postavite na gornju zadnju stranu vašeg aparata, sa usekom okrenutim prema dole, i zalepite tako što ćete ga pritisnuti i držati čvrsto pola minuta. Takođe se može staviti u pregradak za bateriju ili između telefona i zaštitne maske, u kom slučaju se nalepnica ne mora odstraniti sa proizvoda.

Recenzije

Još nema komentara.

Napišite komentar o proizvodu “HC Bioprotektor”

obavestenje shopito