Aparat za prečiščavanje vazduha

RSD 52,900.00

Aparat za prečišćavanje vazduha je proizvod koji menja kvalitet vazduha na bolje a vama omogućava da  dišete bez problema.

Eliminiše sve oblike zagađenja i neprijatnih mirisa iz okruženja u kojima živite i radite.

Ovaj proizvod je stabilizator vlage i jonizator vazduha. Dezinfikuje i neutrališe loše mirise.

Pretvara prostor u čisto, sveže i zdravo okruženje.

  • Stabilizator vlage i jonizator vazduha
  • Zasnovan je na radu vodene filtracije
  • Aromaterapija – Može se dodavati eterično ulje
  • Hromoterapija – Svetlosna terapija bojama
  • Antibakterijaska UV lampa
  • Filtrira prostor do 40 m2
  • Potrošnja 60w
  • Ekran osetljiv na dodir i noćni režim rada
Категорија: Product ID: 2811

Опис

Aparat za prečišćavanje vazduha (1)Spoljni negativni uticaji

Gde god da ste, ne shvatate da dišete nezdrav vazduh. Neki od izvora zagađenja su: prašina, čestice ugljenika, hemijski deodoransi, grinje, sprejevi za kosu, mirisi za ljubimce, duvanski dim, polen, formaldehidi, hemijske čestice u vazduhu, bakterije i plesni kao i sve druge štetne čestice koje vazduh nosi.

Zašto da koristite ovaj aparat?

Eliminiše sve oblike zagađenja i neprijatnih mirisa iz okruženja u kojima živite i radite. Ograničava stvaranje bakterija i plesni. Ovaj proizvod je stabilizator vlage i jonizator vazduha. Dezinfikuje i neutrališe loše mirise. Pretvara prostor u čisto, sveže i zdravo okruženje.

Šta ovaj aparat radi i na kom principu?

Filter je sistem za tretiranje vazduha koji koristi prirodne sile vode u kombinaciji sa prirodnim esencijama. Regeneriše, jonizuje, vlaži, dezinficira vazduh i eliminiše loše mirise. Posle uključivanja filtera, rezultat se može videti već nakon nekoliko minuta.

Način upotrebe

Radi na principu ulivanja vode na svakih par dana na pola posude, između minimuma i maksimuma gde je graničnik. Obavezno danju po par sati neka radi, a savetujemo i noću pre spavanja filtraciju po 30min. Može se dodavati eterično ulje kao aromaterapija.

Troši 60W struje (kao sijalica), ekonomičan potrošač. Ima tajmer za samo isključenje, infrared lampu za neutralizaciju virusa i bakterija i više brzina. Funkcioniše preko ekrana osetljivog na dodir

 

UV lampe imaju funkciju da eliminišu različite vrste mikroorganizama, sa ultraljubičastim germicidnim zračenjem, bezopasnim za ljudsko oko. Ovakav sistem je u stanju da vrši delotvornu dezinfekciju vode za prečišćavanje vazduha bez dodavanja hemikalija (primer: dezinfekcija na bazi hlora itd.).

Hromoterapija je oblik alternativne medicine koji podrazumeva izlaganje osobe do obojenih svetlosnih snopa.
Dokazano je da telo i ljudski um, pod određenim okolnostima, imaju koristi od izlaganja nekim bojama.
Postoje specifične boje koje pomažu da se opuste, neke napajaju, neke su izuzetno smirujuće i tako dalje.

Aromaterapija pomaže nam da budemo otporniji na bolesti, svesni i osetljivi na suptilne signale koje nam telo šalje. Aromaterapija je upotreba aromatskih komponenti biljaka, najčešće aromatskih ulja. Ulja biljaka utiču i na nervni sistem kao i na onesposobljavanje a često i ubijanje bakterija.

Рецензије

Још нема коментара.

Будите први који ће написати рецензију за „Aparat za prečiščavanje vazduha“

obavestenje shopito