Korektor (sa ili bez magneta)

  • Povećava udobnost ležaja na kojem spavate
  • Izrađen je od elastičnog i penastog memorijskog sunđera osetljivog na toplinu i težinu
  • Sadrži mikro zračne komore koje ga čine prozračnim, mekanim i izuzetno udobnim
  • Memory sunđer je termo aktivan pa reaguje na toplinu tela i oblikuje se tačno prema njegovim konturama te prati zakrivljenost kičme
  • Preporučuje se svima koji se tokom noći okreću i prevrću kao i trudnicama jer omogućuje buđenje iz sna bez osećaja ukočenosti, utrnulih udova i bolova u kičmi.
  • Korektor je debljine od 6cm do 8cm i može se savijati
  • Spoljašnja navlaka može biti i dodatno završno obrađena aloe verom ili bambusovim ekstraktom.
  • Navlaka se može skinuti i mašinski prati na temperaturi do 40˚C.
  • Korektor može biti sa ili bez magneta

 

Cene su izražene samo za standardne dimenzije, za druge dimenzije cena je na upit.

Шифра производа: 203 Категорије: , Product ID: 1631

Опис

Ovaj korektor je savršeno rešenje za povećanje udobnosti ležaja na kojem spavate. Izrađen je od elastičnog i penastog memorijskog sunđera osetljivog na toplinu i težinu. Sadrži mikro zračne komore koje ga čine prozračnim, mekanim i izuzetno udobnim. Memory sunđer je termo aktivan pa reaguje na toplinu tela i oblikuje se tačno prema njegovim konturama te prati zakrivljenost kičme i to na način da s porastom temperature tela naddušek postaje sve mekaniji i udobniji. Pritisak tela se efikasno raspoređuje bez stvaranja protupritiska na mišiće i kosti te tako smanjuje rizik od nastanka dekubitusa usled dužeg ležanja. Ovaj korektor se zbog svojeg učinka preporučuje svima koji se tokom noći okreću i prevrću kao i trudnicama jer omogućuje buđenje iz sna bez osećaja ukočenosti, utrnulih udova i bolova u kičmi.

Korektor je debljine od 6cm do 8cm i može se savijati, gužvati, zarolati, ali on će se uvek vratiti u svoj prvobitni položaj. Zbog elastičnosti memorijske pene, korektor se tokom spavanja neće spljoštiti, već će pružati savršenu potporu mišićima tela i kičme.

Uz korektor se isporučuju i pripadajuće navlake: unutrašnja i spoljašnja. Unutrašnja navlaka izrađena je od 100% pamučne tkanine, a spoljašnja od pamuka protkanog srebrom. Spoljašnja navlaka može biti i dodatno završno obrađena aloe verom ili bambusovim ekstraktom. Patent zatvarač omogućuje lagano skidanje navlake. Navlaka se može skinuti i mašinski prati na temperaturi do 40˚C.

Рецензије

Још нема коментара.

Будите први који ће написати рецензију за „Korektor (sa ili bez magneta)“

obavestenje shopito