Magnetna podloga

  • Magnetne podloge služe korekciji već postojećih ležaja. Izuzetno su korisne za ležaje na sklapanje (fotelje kauče, itd)
  • Navlači se na postojeći dušek i za samo par minuta se može skinuti kada za to postoji potreba
  • Prilagođava se anatomiji tela tako da daje vrhunsku udobnost tokom sna
  • Sedam magnetnih traka pruža laganu magnetnu terapiju koja osvežava i regeneriše ceo organizam
  • Karbonska mreža i pamučno platno s dodatkom srebrnih niti takođe će vas optimalno štiti od geotehničkih zračenja.
  • Preporučuje se osobama koje pate od osteoporoze, poremećaja cirkulacije, nabreklih vena, ali i zdravim osobama, pre svega onima pod konstantnim stresom, kojima je neophodno da za vreme spavanja regenerišu organizam.

Cene su izražene samo za standardne dimenzije, za druge dimenzije cena je na upit.

Шифра производа: 202 Категорије: , Product ID: 1625

Опис

Magnetne podloge služe korekciji već postojećih ležaja. Izuzetno su korisne za ležaje na sklapanje (fotelje kauče, itd). Veoma su zahvalne za male prostorije gde je teško smestiti veliki krevet sa dušekom. Jednostavno se navlači na postojeći dušek i za samo par minuta se može skinuti kada za to postoji potreba. Maksimalno se prilagođava anatomiji tela tako da daje vrhunsku udobnost tokom sna. Sedam magnetnih traka pruža laganu magnetnu terapiju koja osvežava i regeneriše ceo organizam, tako da se više nećete buditi umorni, nenaspavani i sa bolovima. Nakon samo nekoliko dana korišćenja budićete se odmorni i vedri, spremni za početak novog dana i san će za vas predstavljati jednu totalno novu dimenziju. Karbonska mreža i pamučno platno s dodatkom srebrnih niti takođe će vas optimalno štiti od geotehničkih zračenja.

Ovu podlogu preporučujemo osobama koje pate od osteoporoze, poremećaja cirkulacije, nabreklih vena, ali i zdravim osobama, pre svega onima pod konstantnim stresom, kojima je neophodno da za vreme spavanja regenerišu organizam. Terapija magnetima koristila se još od davnina u mnogim kulturama širom sveta: u Kini, Egiptu, Grčkoj… Dejstvo magneta potvrdila je i moderna zapadna medicina, a najbolji dokaz tome jeste široka upotreba.

MAGNETOTERAPIJA 

Opšte je poznato da se negativna zračenja nalaze svuda oko nas, tako da smo svakodnevno izloženi zračenju od strane mnoštva izvora što uzrokuje različite bolesti i zdravstvene poremećaje. Zračenja slabe organizam i čine ga podložnim oboljenjima. Magneti dokazano smanjuju delovanje štetnih zračenja na ljudsko telo ( zračenja vodenih tokova, tehnička zračenja i svemirska zračenja ). Magnetoterapija je metoda nadopune tela prirodnim magnetizmom koji nam je neophodan za očuvanje zdravlja. Terapeutski učinak magneta poznat je već vekovima, a terapija magnetnim poljem je najstarija prirodna terapija. Magnetoterapija je prirodna metoda koja se koristi za uklanjanje bolova, vraćanje energije i poboljšanje kvalitete spavanja. Ima široku primenu u fizikalnoj medicini, a prednost je što ima malo kontraindikacija. Delotvornost magnetoterapije je dokazana i na hroničnim ili težim poremećajima koje ublažava ili potpuno uklanja što zavisi o pojedincu, a svaka terapija magnetima zahteva individualni pristup.

MAGNETNE TRAKE obnavljaju magnetno polje i imaju izuzetno pozitivan uticaj na ljudski organizam. Naše su magnetne trake polarizirane u smeru sever-jug pa omogućuju ispravan položaj spavanja ( glava na severu, a noge na jugu ) bez obzira na to u kojem nam je smeru postavljen krevet. Magneti poboljšavaju opšte zdravstveno stanje organizma te efikasno štite od svih vrsta negativnih zračenja.

Рецензије

Још нема коментара.

Будите први који ће написати рецензију за „Magnetna podloga“

obavestenje shopito